Ready… set…. go!

Ready… set…. go!

Collegas

Wauw! Wat voelt dat goed! Allereerst heten we jou welkom op onze website! Je hebt waarschijnlijk veel vragen. Wij ook, maar jij eerst!

Wie zijn jullie?

Wij zijn Louisa Heijboer en Alexander Rokven. Studenten van de opleiding HBO-ICT aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. We kennen elkaar sinds 2016 en sindsdien hebben wij vaak samengewerkt aan de meest uiteenlopende projecten: het analyseren van data, bouwen van portalen en wensen van opdrachtgevers vertalen in een eindproduct.


Alexander Rokven

“Klanten nét even die boost geven die ze nodig hebben. Dat is wat ik wil.”
– Alexander Rokven


Wat is “LOKAAL 0”?

“LOKAAL 0” is de plek waar wij de allereerste opdracht te horen kregen. Lokaal 0 was een plaats binnen de HZ. Deze is inmiddels verbouwd en staat nu bekend onder de naam “HZ Café” waar nog regelmatig nieuwe samenwerkingen starten. Bij het starten van het gezamenlijke bedrijf lag deze naam dan ook voor de hand.


Louisa Heijboer

“Aandacht voor is de sleutel tot succes. Daarom geven wij jou alle aandacht die je nodig hebt.”
– Louisa Heijboer


Hoezo “Bringing. You. Further.”?

Wij worden gedreven door een ongelofelijke drijfveer. Wij willen bedrijven en particulieren verder helpen om hun droom na te jagen. Dit kunnen we doen voor het maken van een website, het meedenken over een logo of bedrijfsnaam of het schrijven van teksten voor je website. Wij nemen je mee en geven je advies waar dat nodig is!

Hoe werken jullie?

Wij werken vooral met aandacht voor jou. Of je nou een website of app wilt maken voor je konijn, hond, zebra of voor je bedrijf… het maakt niet uit. Wij helpen je met de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Allereerst willen we weten wat voor jou belangrijk is en waar je product over moet gaan. Waar moeten wij rekening mee houden? Waar wordt je product straks voor gebruikt? Hoe gaan we zorgen dat je product zo goed mogelijk wordt gebruikt? Allemaal vragen die we samen proberen op te lossen!

Daarna worden door ons de nodige zaken gedaan. Denk aan het opstellen van offertes, domeinnamen registreren en prototypes maken. Als dit achter de rug is en jij hebt het prototype akkoord bevonden, dan is het tijd om het eindproduct te gaan realiseren. Tijdens het realisatieproces houden we je op de hoogte en wordt je een aantal keer uitgenodigd om het product te komen bekijken.

Na de realisatie heb je een product waar we allemaal achter staan. Door een onderhoudsovereenkomst af te sluiten ben je er van verzekerd dat bijvoorbeeld je website altijd up to date is en er continue een back-up wordt gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tags: